Прикачи твој дизајн за печатење

 

Едноставно прикачи PDF документ со висока резочуција од твојот дизајн, останатото е наша грижа.

Ќе го подготвиме документот за печатење и ќе ти го испратиме на одобрување. Сите промени до финално одобрување за печатење се на наша сметка.

[mfile upload-file-719 filetypes:jpeg|png|jpg|gif|pdf]

Преземете преддефинирани урнеци

Во овој случај големината е важна. Изберете кој производ најдобро одговара за Вашиот Бренд?

Визит карти

Преземи преддефиниран урнек за дизајн на визит карти

Подментувач за чаша

Преземи преддефиниран урнек за дизајн на подметнувач 9 х 9 см

Знаме за на маса

Преземи преддефиниран урнек за дизајн на знаме за на маса

Флаер – две превиткувања

Преземи преддефиниран урнек за дизајн на флаер со две превиткувања

Флаер со едно превиткување

Преземи преддефиниран урнек за дизајн на флаер со едно превиткување

Штендер A5 формат

Преземи преддефиниран урнек за дизајн на штендер А5

Папка со штанц форма – A4

Преземи преддефиниран урнек за дизајн на папка со штанц форма

Совршена листа за проверка при печатење

Придржувајте се до следниве препораки за најдобри резултати!

                    

     SIZE              RESOLUTION          COLOUR

· Додади 0.5 cm за сечење од сите страни на твојот дизајн
· Фотографиите мора да се најмалку 300 dpi
· Цртежите подготви ги во вектор PDF
· Користи CMYK бои