За ДигиПринт

ДИГИПРИНТ е вклучен во дигиталното печатење веќе дваесет години. Вработените се стручно оспособени за различни активности што се прават при печатење, врзување и сл. Повеќето од вработените работат 20 години во компанијата. Покрај печатењето, компанијата нуди услуги за дизајн и пред печат.

ДИГИПРИНТТ ги нуди следниве услуги: дигитални печатени материјали (визит картички, флаери, брошури, каталози, годишни извештаи, книги, календари, тетратки, капи, чаши, знамиња, маици, значки, глувчиња влошки и сл.).

Дигитално печатење

Услуги за дигитално печатење со димензии до 660 x 330 cm.

Графички дизајн

Графички дизајн, визуелен идентитет и брендирање.

Пре-прес

Подготовка за печатење, дизајн и пробен отисок.

Поддршка за настани

Нудиме опрема, додатоци и персонал со врвен квалитет. Вашиот настан заслужува да помине беспрекорно.

Вештини

ДИГИПРИНТ е вклучен во дигиталното печатење веќе дваесет години. Вработените се стручно оспособени за различни активности и задачи во процесот на печатење.

Покрај печатење компанијата нуди изработка на графички дизајн и пре прес услуги.

Графички дизајн 84%
Пре Прес 93%
Печатење 95%
Брендирање 82%

Прикачи сопствен дизајн

Визит карти

Преземи преддефиниран урнек за дизајн на визит карти

Подментувач за чаша

Преземи преддефиниран урнек за дизајн на подметнувач 9 х 9 см

Знаме за на маса

Преземи преддефиниран урнек за дизајн на знаме за на маса

Флаер – две превиткувања

Преземи преддефиниран урнек за дизајн на флаер со две превиткувања

Флаер со едно превиткување

Преземи преддефиниран урнек за дизајн на флаер со едно превиткување

Штендер A5 формат

Преземи преддефиниран урнек за дизајн на штендер А5

Папка со штанц форма – A4

Преземи преддефиниран урнек за дизајн на папка со штанц форма

237

Завршени проекти

1,075,657

Отпечатена количина

159

Клиенти во тековната година

Сведоштва

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer vel elit eget libero malesuada gravida. Proin blandit tortor ac maximus mollis. Suspendisse sit amet congue dolor. Proin vehicula orci a ante luctus iaculis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer vel elit eget libero malesuada gravida. Proin blandit tortor ac maximus mollis. Suspendisse sit amet congue dolor. Proin vehicula orci a ante luctus iaculis.

Задоволни клиенти

Ние ќе продолжиме да комуницираме со клиентите за она што им е важно, ќе одговориме со нашите перформанси и за возврат ќе обезбедиме подобри услуги за дигитално печатење за сите клиенти.